Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ponty spárgával recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szép pontyfilé
    • 50 dkg spárga
    • 2 evőkanál olaj
    • diónyi vaj
    • l evőkanál liszt
    • 1 dl tejföl
    • cukor

    Elkészítés:
    A pontyszeleteket besózzuk, és az olajban pirosra sütjük. Tűzállótálra fektetjük, és a következő mártással leöntjük: a spárgát megtisztítjuk, hüvelyknyi darabokra vágjuk, és sós-cukros vízben puhára főzzük. A vajból a liszttel világos rántást készítünk, annyi spárgafőzővízzel engedjük fel, hogy sűrű mártást kapjunk. Beleöntjük a tejfölt, a leszűrt spárgát, és azt az olajat is, amiben a halat sütöttük. A mártást a halszeletekre öntjük, és csak annyi időre tesszük a sütőbe, amíg át nem melegszik.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá