Ponty pakia módra recept

Hozzávalók:
- 8 szép pontyszelet
- 5 dkg vaj
- 2 evőkanál olaj
- 2 fej reszelt vöröshagyma
- 1 kis doboz paradicsompüré
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kis zöldpaprika
- só
- őrölt bors
- csipetnyi pirospaprika
- 1 kis darabka citrom¬héj
- néhány csepp citromlé
- 1 babérlevél
Elkészítés:
A vajat a besózott halszeletekre tördeljük, és a halat a sütőben 15 percig sütjük. Közben az olajban megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, beletesszük a paradicsompürét, és kétszer annyi vizet, a zöldpaprikát apró kockákra vágva, és az összes ízesítőket. Tálaláskor ezzel a mártással öntjük le a vajban párolt halat, és sós vízben főtt burgonyával körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »