Paprikás, sajtos harcsaszeletek recept

Hozzávalók:
- 2 kg afrikai harcsa
- só ízlés szerint
- 6 csapott ek finomliszt
- 3 teáskanál fűszerpaprika
- 2 teáskanál fokhagymapor
- 5 ek napraforgó olaj
- 0,5 dl víz
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
A harcsát megmossuk, fejét és az uszonyait levágjuk és lenyúzzuk róla a bőrt. Felszeleteljük, beirdaljuk és ízlés szerint sózzuk.
A lisztet fűszerpaprikával és a fokhagymaporral összekeverjük, a halszeleteket megforgatjuk benne és olajjal kikent tepsibe tesszük.
A vizet aláöntjük, fóliával letakarjuk és előmelegített sütőben megsütjük. Készre sülés előtt 10 perccel megszórjuk reszelt sajttal és fólia nélkül visszatesszük sülni, amíg a sajt ráolvad.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »