Paprikás, sajtos harcsaszeletek recept

Hozzávalók:
- 2 kg afrikai harcsa
- só ízlés szerint
- 6 csapott ek finomliszt
- 3 teáskanál fűszerpaprika
- 2 teáskanál fokhagymapor
- 5 ek napraforgó olaj
- 0,5 dl víz
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
A harcsát megmossuk, fejét és az uszonyait levágjuk és lenyúzzuk róla a bőrt. Felszeleteljük, beirdaljuk és ízlés szerint sózzuk.
A lisztet fűszerpaprikával és a fokhagymaporral összekeverjük, a halszeleteket megforgatjuk benne és olajjal kikent tepsibe tesszük.
A vizet aláöntjük, fóliával letakarjuk és előmelegített sütőben megsütjük. Készre sülés előtt 10 perccel megszórjuk reszelt sajttal és fólia nélkül visszatesszük sülni, amíg a sajt ráolvad.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »