Medvehagymával ízesített pisztráng recept

Hozzávalók:
- 2 db 25-30 dkg-os pisztráng
- 4 szál medvehagyma + a díszítéshez
- olaj a sütéshez
Panírozáshoz:
- 1 ek kukoricadara
- 1 tk rozsliszt
- 1 tk őrölt pirospaprika
- só
- bors ízlés szerint
- citrom
Elkészítése:
A pisztrángot alaposan megmossuk, citromlével meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd papírtörlőre helyezzük. A hasüregbe beleteszünk két-két szál medvehagymát, és a paprikás kukorica darába bepanírozzuk.
Teflon serpenyőben forró olajon készre sütjük. Amikor megsült, papírtörlőkendőre szedjük, és salátával, citrommal tálaljuk.
Jó étvágyat!
A medvehagymával ízesített pisztráng kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 20 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 9 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »