Lenmagos halfilé recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 kg halfilé
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk curry
- ízlés szerint só
- csipet őrölt bors
- kukoricaliszt
- zsemlemorzsa
- lenmag
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A halfiléket darabokra vágjuk, majd jól lecsepegtetjük. A tojásokat egy tálba felverjük, sózzuk, borsozzuk és ízesítjük a curryvel.
A halfiléket először a kukoricalisztbe, majd a fűszeres tojásba forgatjuk, végül pedig a zsemlemorzsába, amibe ízlés szerint egy jó adag lenmagot keverünk.
Az olajat felmelegítjük és a halakat óvatosan beletesszük. Mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd papírtörlőre téve a fölösleges olajat leitatjuk róluk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.