Kukoricadarás pisztráng recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 db 25-30 dkg-os pisztráng
- 2 szál kakukkfű
- olaj a sütéshez
Panír:
- 1 ek kukoricadara
- 1 tk rozsliszt
- 1 tk őrölt piros paprika
- só
- bors ízlés szerint
- citrom
Elkészítése:
A halat alaposan mossuk meg és locsoljuk meg citromlével. Sóval, borssal szórjuk be, a hasüregbe pedig tegyünk 1-1 szál kakukkfüvet. Forgassuk bele a paprikával elkevert kukoricadarába.
Teflon serpenyőben forró olajon készre sütjük a pisztrángokat. A megsült halat papírtörlőre szedjük.
Citrommal kínáljuk.
Tipp:
Mi petrezselymes burgonyával, friss párolt borsóval és kovászos uborkával ettük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.