Kukoricadarás pisztráng recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db 25-30 dkg-os pisztráng
- 2 szál kakukkfű
- olaj a sütéshez
Panír:
- 1 ek kukoricadara
- 1 tk rozsliszt
- 1 tk őrölt piros paprika
- só
- bors ízlés szerint
- citrom
Elkészítése:
A halat alaposan mossuk meg és locsoljuk meg citromlével. Sóval, borssal szórjuk be, a hasüregbe pedig tegyünk 1-1 szál kakukkfüvet. Forgassuk bele a paprikával elkevert kukoricadarába.
Teflon serpenyőben forró olajon készre sütjük a pisztrángokat. A megsült halat papírtörlőre szedjük.
Citrommal kínáljuk.
Tipp:
Mi petrezselymes burgonyával, friss párolt borsóval és kovászos uborkával ettük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »