Kukoricadarás pisztráng recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db 25-30 dkg-os pisztráng
- 2 szál kakukkfű
- olaj a sütéshez
Panír:
- 1 ek kukoricadara
- 1 tk rozsliszt
- 1 tk őrölt piros paprika
- só
- bors ízlés szerint
- citrom
Elkészítése:
A halat alaposan mossuk meg és locsoljuk meg citromlével. Sóval, borssal szórjuk be, a hasüregbe pedig tegyünk 1-1 szál kakukkfüvet. Forgassuk bele a paprikával elkevert kukoricadarába.
Teflon serpenyőben forró olajon készre sütjük a pisztrángokat. A megsült halat papírtörlőre szedjük.
Citrommal kínáljuk.
Tipp:
Mi petrezselymes burgonyával, friss párolt borsóval és kovászos uborkával ettük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »