Joghurtos-majonézes tonhalkrém recept

Hozzávalók:
- 140 g tonhal (konzerv, olaj nélkül)
- 2 ek majonéz
- 2 ek natúr joghurt
- 1 mk mustár
- 1-2 csepp citromlé
- csipet só
- csipet bors
Elkészítése:
A tonhalról leöntöm az olajat, majd egy műanyag dobozba teszem. Természetesen bármilyen más tálban is elkészíthetitek, de ez a “legszagmentesebb” megoldás.
Sózom, borsozom. Hozzáadom a mustárt, majd a majonézt és a joghurtot is. 1-2 csepp citromlevet is csepegtetek rá. Alaposan elkeverem.
Tulajdonképpen azonnal fogyasztható, de igazán tökéletessé néhány óra pihentetés után válik. Én este szoktam elkészíteni, elteszem a hűtőbe és reggelire már ehetjük is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »