Joghurtos-majonézes tonhalkrém recept

Hozzávalók:
- 140 g tonhal (konzerv, olaj nélkül)
- 2 ek majonéz
- 2 ek natúr joghurt
- 1 mk mustár
- 1-2 csepp citromlé
- csipet só
- csipet bors
Elkészítése:
A tonhalról leöntöm az olajat, majd egy műanyag dobozba teszem. Természetesen bármilyen más tálban is elkészíthetitek, de ez a “legszagmentesebb” megoldás.
Sózom, borsozom. Hozzáadom a mustárt, majd a majonézt és a joghurtot is. 1-2 csepp citromlevet is csepegtetek rá. Alaposan elkeverem.
Tulajdonképpen azonnal fogyasztható, de igazán tökéletessé néhány óra pihentetés után válik. Én este szoktam elkészíteni, elteszem a hűtőbe és reggelire már ehetjük is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »