Joghurtos-majonézes tonhalkrém recept

Hozzávalók:
- 140 g tonhal (konzerv, olaj nélkül)
- 2 ek majonéz
- 2 ek natúr joghurt
- 1 mk mustár
- 1-2 csepp citromlé
- csipet só
- csipet bors
Elkészítése:
A tonhalról leöntöm az olajat, majd egy műanyag dobozba teszem. Természetesen bármilyen más tálban is elkészíthetitek, de ez a “legszagmentesebb” megoldás.
Sózom, borsozom. Hozzáadom a mustárt, majd a majonézt és a joghurtot is. 1-2 csepp citromlevet is csepegtetek rá. Alaposan elkeverem.
Tulajdonképpen azonnal fogyasztható, de igazán tökéletessé néhány óra pihentetés után válik. Én este szoktam elkészíteni, elteszem a hűtőbe és reggelire már ehetjük is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »