Illatos omlós tengeri hal recept

Hozzávalók:
- 1 kg bármilyen halfilé de lehet csirkemell is
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg rétes liszt
- 12 dkg keményítő
- 12 dkg kukorica liszt
- tej amennyit a liszt fel vesz
- 1 kg burgonya
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 cs petrezselyem
Elkészítése:
A tojások fehérjét habzásig verjük, hozzá keverjük a keményítőt, a kukoricalisztet majd a rétes lisztet, közben annyi tejet adunk hozzá hogy sűrű palacsinta tészta állagot kapjunk.
A húsokat sózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben, belemártjuk a masszába és bő forró olajban hirtelen kisütjük.
A burgonyát megfőzöm sós, delikátos vízben, leszűröm, tepsibe teszem, rányomom a fokhagymát, majd meg locsolom olajjal, rászórtam petrezselymet összeforgattam és 200-250 fokom 20-30 percig sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »