Illatos omlós tengeri hal recept

Hozzávalók:
- 1 kg bármilyen halfilé de lehet csirkemell is
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg rétes liszt
- 12 dkg keményítő
- 12 dkg kukorica liszt
- tej amennyit a liszt fel vesz
- 1 kg burgonya
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 cs petrezselyem
Elkészítése:
A tojások fehérjét habzásig verjük, hozzá keverjük a keményítőt, a kukoricalisztet majd a rétes lisztet, közben annyi tejet adunk hozzá hogy sűrű palacsinta tészta állagot kapjunk.
A húsokat sózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben, belemártjuk a masszába és bő forró olajban hirtelen kisütjük.
A burgonyát megfőzöm sós, delikátos vízben, leszűröm, tepsibe teszem, rányomom a fokhagymát, majd meg locsolom olajjal, rászórtam petrezselymet összeforgattam és 200-250 fokom 20-30 percig sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »