Illatos omlós tengeri hal recept

Hozzávalók:
- 1 kg bármilyen halfilé de lehet csirkemell is
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg rétes liszt
- 12 dkg keményítő
- 12 dkg kukorica liszt
- tej amennyit a liszt fel vesz
- 1 kg burgonya
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 cs petrezselyem
Elkészítése:
A tojások fehérjét habzásig verjük, hozzá keverjük a keményítőt, a kukoricalisztet majd a rétes lisztet, közben annyi tejet adunk hozzá hogy sűrű palacsinta tészta állagot kapjunk.
A húsokat sózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben, belemártjuk a masszába és bő forró olajban hirtelen kisütjük.
A burgonyát megfőzöm sós, delikátos vízben, leszűröm, tepsibe teszem, rányomom a fokhagymát, majd meg locsolom olajjal, rászórtam petrezselymet összeforgattam és 200-250 fokom 20-30 percig sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »