Holland rakott hal recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg fagyasztott tengeri hal
- liszt
- bőven olaj
- 1 kg burgonya
- 2 kemény FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
- 2 dl tejföl
- só
Elkészítés:
A felengedett halat kétujjnyi darabokra vágjuk, lisztbe mártjuk, és az olajban ropogósra sütjük. A burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, és karikákra vágjuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, a megsózott burgonyát beleöntjük, a karikákra vágott kemény tojással befedjük, és a haldarabokat a tetejére fektetjük. Vajjal megöntözve, tejföllel leöntve, zsemlemorzsával meghintve, a sütőben megsütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.