Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Harcsapaprikás recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók a harcsapaprikáshoz:

    • 700 g harcsafilé
    • 80 g vöröshagyma
    • 70 g zsír
    • 100 g zöldpaprika
    • 100 g paradicsom
    • 2 dl tejföl
    • 20 g liszt
    • 10 g fűszerpaprika
    • 1 csomag kapor
    • fokhagyma
    • köménymag

    Elkészítés:

    A harcsafilét megfelelően daraboljuk (szeletre, kockára), sózzuk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán elősütjük, aztán a zsírból kivéve félretesszük.
    A hagymát finomra, a paprikát, paradicsomot apró kockára vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A zsírban a hagymát megfuttatjuk és elkészítjük a pörköltalapot, majd a halat beletesszük. Pár percnyi forralás után a tejfölből és lisztből készült habarással behabarjuk, átforraljuk és utána ízesítjük. Vigyázzunk, ne kevergessük, csak rázogatással mozgassuk, mert a szeletek összetörnek. Forrón tálaljuk, köretként galuskát, túrós csuszát, vagy bármilyen tésztaköretet adhatunk.
    [ad#Google Adsense Cikk]

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá