Halfasírt recept
Hozzávalók:
- 50 dkg halfilé
- 1 kis fej vöröshagyma, apróra szeletelve
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 dl tej
- 5 evőkanál liszt
- só
- bors
- 2 teáskanál apróra vágott petrezselyem
- olaj, vagy vaj a sütéshez
Elkészítés:
A halfilét, és a hagymát egy konyhai robotgéppel aprítsuk fel. Erre megfelel esetleg egy turmixgép, vagy botmixer is. Ezt követően adjuk hozzá a tojásokat, a tejet és a fűszereket a halhoz, majd jól keverjük el őket. Végül keverjük a lisztet is a halfasírt alaphoz.
Készítsünk golyókat az alapból, majd olajon, vagy vajon süssük ki őket.
A halfasírthoz kínáljunk burgonyapürét, petrezselymes burgonyát, esetleg sültburgonyát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

