Halfasírt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg halfilé
- 1 kis fej vöröshagyma, apróra szeletelve
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- 5 evőkanál liszt
- só
- bors
- 2 teáskanál apróra vágott petrezselyem
- olaj, vagy vaj a sütéshez
Elkészítés:
A halfilét, és a hagymát egy konyhai robotgéppel aprítsuk fel. Erre megfelel esetleg egy turmixgép, vagy botmixer is. Ezt követően adjuk hozzá a tojásokat, a tejet és a fűszereket a halhoz, majd jól keverjük el őket. Végül keverjük a lisztet is a halfasírt alaphoz.
Készítsünk golyókat az alapból, majd olajon, vagy vajon süssük ki őket.
A halfasírthoz kínáljunk burgonyapürét, petrezselymes burgonyát, esetleg sültburgonyát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »