Grillezett hal „büdös” sajtos salátával recept

Hozzávalók:
- 600 g tengeri hal filé
- 400 g főzőtejszín
- 300 g friss saláta keverék
- 100 g Pálpusztai sajt
- só
- frissen őrölt bors
- 1 tk salátaecet
- 1 ek extra szűz olíva olaj
Elkészítése:
A halat besózzuk borsozzuk és félre tesszük, míg a salátát elkészítjük. A sajtot egy edénybe tesszük, apróra feldaraboljuk, majd a saláta keveréket hozzá adjuk, ráöntjük az olajt, ecetet és a tejszínt ezután alaposan összeforgatjuk. Fél órára hűtőbe tesszük.
A halak mindkét oldalát kb. 6-8 percig grillezzük, majd a salátával tálaljuk.
Tipp:
Tetszés szerinti sajttal is elkészíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »