Grillezett hal „büdös” sajtos salátával recept

Hozzávalók:
- 600 g tengeri hal filé
- 400 g főzőtejszín
- 300 g friss saláta keverék
- 100 g Pálpusztai sajt
- só
- frissen őrölt bors
- 1 tk salátaecet
- 1 ek extra szűz olíva olaj
Elkészítése:
A halat besózzuk borsozzuk és félre tesszük, míg a salátát elkészítjük. A sajtot egy edénybe tesszük, apróra feldaraboljuk, majd a saláta keveréket hozzá adjuk, ráöntjük az olajt, ecetet és a tejszínt ezután alaposan összeforgatjuk. Fél órára hűtőbe tesszük.
A halak mindkét oldalát kb. 6-8 percig grillezzük, majd a salátával tálaljuk.
Tipp:
Tetszés szerinti sajttal is elkészíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »