Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás ponty tepsibe recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg. burgonya
    • 15 dkg. margarin
    • 1,5 kg. ponty
    • 20 dk. hagyma
    • 30 dkg. gomba
    • 2 db. paprika
    • 4 dl. tejföl
    • só, bors

    Elkészítése:  a kikent tepsi alját beterítjük a vékony karikára vágott krumplival, ráfektetjük a pontyot, melyet 2 ujjnyi szélességbe a gerincnél bevagdalunk. Sózzuk, borsozzuk, a bevágásokba nyomkodunk finomra vágott hagymát, és kicsi margarint.  A vékonyra szelt paprikát, és gombát elterítjük a hal körül, meglocsoljuk tejföllel, és a maradék margarint a tetejére morzsoljuk.  Először fóliával letakarva pároljuk, majd ropogósra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá