Gombás-citromos halszeletek recept
Hozzávalók:
- 6 szelet tengeri hal filé (ki melyiket szereti)
- 6 nagy fej csiperke gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 1 egész citrom leve
- 1 kis dobozos lm tejföl
- 3 ek olívaolaj
- só
Elkészítése:
A halszeleteket sózom, meglocsolom a citrom levével és félre teszem.
A vöröshagymát apró kockákra vágom, üvegesre pirítom a zsiradékon, ráteszem a megmosott, megpucolt, szeletekre vágott gombát, sózom, hozzá adom az aprított petrezselyem zöldet, fedő alatt puhára párolom, végül zsírjára sütöm.
A halszeleteket egy grillserpenyőn meggrillezem, ráöntöm a tejföllel elkevert gombát és fedő alatt 5-10 percig párolom.
Párolt rizzsel és citromkarikával tálalom.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

