Ecetben kocsonyázott hal recept

Hozzávalók:
- 60 dkg fehér húsú hal (fogas, süllő vagy mélyhűtött tengeri hal)
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 3 fej vöröshagyma
- ecetes uborka
- 3 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- szemes bors
- 1 babérlevél
- ecet
Elkészítés:
A zöldségből ecetes páclevet főzünk, a megtisztított halat, a karikákra vágott hagymát beletesszük, és a fűszerekkel ízesítjük. Kis lángon puhára főzzük. Majd a halat kivesszük, bőrét lehúzzuk, a halat darabokra vágjuk, és tálra fektetjük, uborka- meg kemény tojás-cikkekkel körülrakjuk. A levét sűrűre főzzük (ha kell, egy kiskanál zselatint is keverünk bele, kevergetve két percig forraljuk), és langyosan, batiszt¬ruhán keresztül szűrjük a halra. Hideg helyen, üveg tisztán kocsonyásodik meg.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »