Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Dorozsmai molnár ponty recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szép pontyfilé
    • 20 dkg gomba
    • 3 evőkanál olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 20 dkg csuszatészta
    • 1 kiskanál pirospaprika

    Elkészítés:
    Az egyik kanál olajban megpirítjuk a reszelt hagymát, a paprikával meghintjük, a gombát beletesszük, megsózzuk, és puhára pároljuk. Közben a többi olajban a besózott halszeleteket ropogósra sütjük. Külön edényben, sós vízben kifőzzük a csuszatésztát, leszűrjük, a gombapörkölttel összekeverjük, tálra öntve, a kisütött halszeleteket a tetejére fektetjük, és azon forrón kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá