Dorozsmai molnár ponty recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szép pontyfilé
- 20 dkg gomba
- 3 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg csuszatészta
- só
- 1 kiskanál pirospaprika
Elkészítés:
Az egyik kanál olajban megpirítjuk a reszelt hagymát, a paprikával meghintjük, a gombát beletesszük, megsózzuk, és puhára pároljuk. Közben a többi olajban a besózott halszeleteket ropogósra sütjük. Külön edényben, sós vízben kifőzzük a csuszatésztát, leszűrjük, a gombapörkölttel összekeverjük, tálra öntve, a kisütött halszeleteket a tetejére fektetjük, és azon forrón kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.