Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ananászos tonhal recept

Ananászos tonhal
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 x 80 g tonhal olívaolajban
    • 1 db érett ananász
    • 80 g pörkölt, sós kesudió

    Elkészítése:

    Az ananászt meghámozzuk a középső fás szár részt eltávolítjuk. Ezután kereszt irányban 2 cm-es szeletekre vágjuk.

    A halkonzervek olaját leöntjük. A tálra rakjuk az ananászszeleteket.

    Ráhalmozzuk a halat, és végül a kesudióval díszítjük.

    Tipp:

    Ez az étel nagyon jól beilleszthető a fogyókúrás étrendbe mivel az ananász kiváló zsírégető.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá