Zöldfűszeres-sajtos omlett recept

Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek olaj
- 1 csipet só
- 3 friss bazsalikomlevél
- 3-4 szál friss petrezselyemlevél
- 5-6 szál kisebb lila színű mángold levél
- 2-3 dkg trappista sajt
Elkészítése:
A leveleket alaposan megtisztítjuk, a bazsalikom és a mángold erét kivágjuk, majd a mángoldot vékony csíkokra, a bazsalikomot és a petrezselymet pedig apróra vágjuk.
A sajtot lereszeljük.
Egy serpenyőbe olajat forrósítunk.
A tojásokat egy tálkába ütjük, a sóval kicsit felverjük, majd a serpenyőbe öntjük. Rászórjuk a bazsalikomot, majd a mángoldot, a petrezselyem levelét és legvégül a sajtot.
Kb. 5-6 perc alatt közepes lángon megsütjük. Friss kenyérrel, melegen kínáljuk.
Tipp:
Egy kis finom omlett, és már jól kezdődik a nap.
A zöldfűszeres-sajtos omlett kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 15 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 20 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »