Zöldborsós pirított csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg. csirkemáj
- 1 nagy fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 doboz zöldborsókonzerv, vagy fagyasztott zöldborsó
- őrölt bors
- só
- kevés étolaj
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon megfonnyasztjuk. Egy idő után hozzáadjuk a kés lapjával megnyomott fokhagymát, majd a megmosott, megtisztított, darabokra vágott csirkemájat. addig pirítjuk, míg megnyomva nem rózsaszín a belőle szivárgó lé.
Ekkor hozzáadjuk a konzerv, dobozos zöldborsót levével együtt, vagy egy jó marék fagyasztott zöldborsót. Ha száraznak tartjuk, pótoljuk a levét. Frissen őrölt borsot adunk hozzá, sózni csak a tálaláskor szabad!
A közben elkészített krumplipürével, vagy főtt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »