Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsós pirított csirkemáj recept

Zöldborsós pirított csirkemáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg. csirkemáj
    • 1 nagy fej hagyma
    • 2-3 gerezd fokhagyma
    • 1 doboz zöldborsókonzerv, vagy fagyasztott zöldborsó
    • őrölt bors
    • kevés étolaj

    Elkészítése:

    A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon megfonnyasztjuk. Egy idő után hozzáadjuk a kés lapjával megnyomott fokhagymát, majd a megmosott, megtisztított, darabokra vágott csirkemájat. addig pirítjuk, míg megnyomva nem rózsaszín a belőle szivárgó lé.

    Ekkor hozzáadjuk a konzerv, dobozos zöldborsót levével együtt, vagy egy jó marék fagyasztott zöldborsót. Ha száraznak tartjuk, pótoljuk a levét. Frissen őrölt borsot adunk hozzá, sózni csak a tálaláskor szabad!

    A közben elkészített krumplipürével, vagy főtt rizzsel tálaljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá