Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsós csirkemáj recept

Zöldborsós csirkemáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg csirkemáj
    • 2 nagyobb fej vöröshagyma
    • 3 ujjnyi füstölt szalonna
    • zöldborsó ízlés szerint
    • 1 tk törött pirospaprika
    • majoránna
    • őrölt bors
    • só, ételízesítő
    • 2 kanál zsír

    Elkészítése:
    A zsírban egyszerre megdinszteljük a vékony csíkokra vágott szalonnát és a felkockázott vöröshagymákat, megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a megmosott, kockára vágott májat, fehéredésig átforgatjuk a szalonnás vöröshagymás zsírban. Beletesszük a zöldborsót, majd felöntjük egy kevés vízzel. (nem kell sok víz rá ), ezután fűszerezzük, a sót csak a végén tesszük bele, mert a szalonnától így is lesz íze. Ha nagyon elfőne a leve, pótoljuk még vízzel. Ha a borsó és a máj is puha, tálalhatjuk.
    Jó étvágyat!

    Tipp:

    Aki szereti gombát is tehet bele, úgy is nagyon finom!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá