Zöld fűszeres húspogácsa recept
Hozzávalók:
- 30 dkg darált sertéshús
- só
- frissen őrölt bors
- metélőhagyma
- zöld fokhagymaszár
- friss zöld csombor
- petrezselyem zöld
- 1 ek olaj a sütéshez
Elkészítése:
A fűszereket vágjuk nagyon apróra, majd gyúrjuk össze a darált hússal. Sóval, borssal ízesítsük, majd vizes kézzel formáljunk pogácsákat belőle, kissé lapítsuk el.
Egy serpenyőben hevítsünk olajat, és a pogácsák mindkét oldalát süssük szép pirosra.
Tipp:
Ne spóroljunk a fűszerekkel, ezek adják meg a kellemes ízét az ételnek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

