Zabpelyhes pogácsa recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg graham liszt
- 12 dkg zabpehely
- 1 cs sütőpor
- csipet szódabikarbóna
- 1,25 dl olaj (repceolaj vagy olívaolaj)
- 1 tk szárított bazsalikom
- 1 tk szárított oregánó
- 1 tk szárított kakukkfű
- 1/2 tk szárított rozmaring
- só
- fekete bors
- víz (kb 2,5 dl csésze)
Elkészítése:
Tedd a hozzávalókat egy tálba és jól keverd össze, majd annyi vizet tegyél hozzá, hogy, egy lágy, könnyed tésztát kapj.
Kanál segítségével formázz egy sütőpapíros tepsire kis pogácsákat.
180 fokra előmelegített sütőben süsd 15-20 perc alatt készre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »