Virslis fonat recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 6 db roppanós virsli
- 15 dkg trappista sajt
- 2 db csemege uborka
- 1 ek mustár
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája - 1 ek szezámmag
Elkészítése:
A leveles tésztát kicsomagoljuk és rajta hagyjuk azon a sütőpapíron, amire feltekerték.
Függőlegesen az asztalra fektetjük és gondolatban 3 részre osztjuk. A közepére lefektetjük a felszeletelt sajt felét.
Rátesszük a virsliket, majd a maradék sajtot.
Felkarikázunk az uborkát, majd a sajtra fektetjük a szeleteket, megkenjük mustárral.
A tészta két szélét enyhén, srégen bevagdossuk, majd keresztben, felváltva a töltelék tetejére fektetjük.
A két végét összecsípjük és átemeljük egy tepsire. A tetejét megkenjük a felvert tojássárgájával, majd megszórjuk szezámmaggal.
180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Néhány perc pihentetés után szeleteljük.
Tipp:
Frissen az igazi!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »











