Virslis fonat recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 6 db roppanós virsli
- 15 dkg trappista sajt
- 2 db csemege uborka
- 1 ek mustár
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 ek szezámmag
Elkészítése:
A leveles tésztát kicsomagoljuk és rajta hagyjuk azon a sütőpapíron, amire feltekerték.
Függőlegesen az asztalra fektetjük és gondolatban 3 részre osztjuk. A közepére lefektetjük a felszeletelt sajt felét.
Rátesszük a virsliket, majd a maradék sajtot.
Felkarikázunk az uborkát, majd a sajtra fektetjük a szeleteket, megkenjük mustárral.
A tészta két szélét enyhén, srégen bevagdossuk, majd keresztben, felváltva a töltelék tetejére fektetjük.
A két végét összecsípjük és átemeljük egy tepsire. A tetejét megkenjük a felvert tojássárgájával, majd megszórjuk szezámmaggal.
180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Néhány perc pihentetés után szeleteljük.
Tipp:
Frissen az igazi!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »