Virslis fonat recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 6 db roppanós virsli
- 15 dkg trappista sajt
- 2 db csemege uborka
- 1 ek mustár
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 ek szezámmag
Elkészítése:
A leveles tésztát kicsomagoljuk és rajta hagyjuk azon a sütőpapíron, amire feltekerték.
Függőlegesen az asztalra fektetjük és gondolatban 3 részre osztjuk. A közepére lefektetjük a felszeletelt sajt felét.
Rátesszük a virsliket, majd a maradék sajtot.
Felkarikázunk az uborkát, majd a sajtra fektetjük a szeleteket, megkenjük mustárral.
A tészta két szélét enyhén, srégen bevagdossuk, majd keresztben, felváltva a töltelék tetejére fektetjük.
A két végét összecsípjük és átemeljük egy tepsire. A tetejét megkenjük a felvert tojássárgájával, majd megszórjuk szezámmaggal.
180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Néhány perc pihentetés után szeleteljük.
Tipp:
Frissen az igazi!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »