Villámgyors túrófánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 6 ek liszt
- 2 ek cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs.vaníliás cukor
- 1 csipet szódabikarbóna
- pici reszelt citromhéj(elhagyható)
- olaj a sütéshez
- porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
Az egészet összekeverjük egy kanállal(én botmixerrel is kevertem rajta egy kicsit).
Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk és egy evőkanállal beleszaggatjuk a masszát. (érdemes néha a kanalat megmártani az olajba hogy ne ragadjon rá a tészta)
Aranybarnára sütjük és papírtörlővel kibélelt tálba rakjuk, majd porcukorral hintjük.
Tejföllel, vagy lekvárral kínáljuk.
Tipp:
Gyors, egyszerű és finom. Lemértem 15 perc alatt el lehet készíteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »