Vargányás fasirozott recept
Hozzávalók:
- 40 dkg darált hús
- 50 dkg vargánya
- 1 fej vöröshagyma
- fokhagyma
- só
- fehér bors
- majoránna
- őrölt pirospaprika
- 2 zsemle
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - zsír
- prézli a sütőforma kikenéséhez
Elkészítése:
A frissen szedett vargányát 3mm vastagra szeletelem,forrásban lévő vízbe teszem pár percig. Szűrőkanállal leszűröm. Megvárom amíg kihűl, és teljesen lecsepeg,és a szokásos módon elkészített fasírozott anyaghoz keverem. A kizsírozott,prézlizett őzgerincbe rakom. A tetejére 2 babszem nagyságú, fagyos zsírt teszek.180 fokos sütőben 35 percig sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

