Vargányás fasirozott recept

Hozzávalók:
- 40 dkg darált hús
- 50 dkg vargánya
- 1 fej vöröshagyma
- fokhagyma
- só
- fehér bors
- majoránna
- őrölt pirospaprika
- 2 zsemle
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsír
- prézli a sütőforma kikenéséhez
Elkészítése:
A frissen szedett vargányát 3mm vastagra szeletelem,forrásban lévő vízbe teszem pár percig. Szűrőkanállal leszűröm. Megvárom amíg kihűl, és teljesen lecsepeg,és a szokásos módon elkészített fasírozott anyaghoz keverem. A kizsírozott,prézlizett őzgerincbe rakom. A tetejére 2 babszem nagyságú, fagyos zsírt teszek.180 fokos sütőben 35 percig sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »