Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött gomba recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 5-6 fej nagyobb csiperke gomba
    • liszt
    • 1-2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • zsemlemorzsa
    • bármilyen felvágott, ami a hűtőben van
    • 1 közepes paradicsom
    • 1 fél paprika
    • 1-2 gerezd fokhagyma
    • bors
    • bazsalikom
    • 2 evőkanál olívaolaj
    • 10 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:
    A gombákat megmossuk, meghámozzuk, eltávolítjuk a tönkrészt, majd félretesszük. A tojásokat felverjük, pici sót teszünk bele, majd bepanírozzuk a gombákat és olajban aranybarnára sütjük. A paradicsom héját eltávolítjuk, felkockázzuk a paprikával, majd olívaolajban megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a szétnyomkodott fokhagymát, fűzereket tovább pirítjuk. Néhány perc után hozzáadjuk a felkockázott tönköket és felvágottat. Ha az egész összepirult, ráöntjük a panírozásból megmaradt tojást, összesütjük. Ezután a gombafejeket egy kisebb jénai tál tetejébe helyezzük, megtöltjük, a maradék tölteléket körben, vagy felhalmozva a gombák tetejére helyezzük, sajtot reszelünk rá és sütőbe tesszük, amíg a sajt meg nem pirul.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá