Töltött cukkini recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- egy nagyobb cukkini
A töltelékhez:
- 40 dkg darált hús
- 10 dkg rizs
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- apróra vágott zöldpetrezselyem, vagy kapor
- só, bors
Tetejére:
- paradicsom
- 1 kis pohár tejföl
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
A darált húsból, a félig megfőzött rizsből és a többi hozzávalóból elkészítjük a tölteléket.
A félbevágott és kimagozott cukkinibe töltjük, tetejére paradicsom karikákat teszünk és alufóliával letakarva puhára pároljuk a sütőben.
Amikor levesszük a fóliát, megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe, hogy ráolvadjon, piruljon (ízlés szerint).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »