Tojásos csónakok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 mini bagett
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kisebb fej lilahagyma
- 2 szál újhagyma
- kb 100 g (cheddar) sajt
- 50 ml tejszín (legalább 30 %-os)
- 200 g kockázott bacon
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A lilahagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A zöldhagymát felkarikázzuk. A sajtot lereszeljük. A bacont kisütjük és leszűrjük.
A tojásokat felverjük a tejszínnel, majd hozzáadjuk a bacont, a kétféle hagymát, a sajt 3/4-ed részét, majd sózzuk és borsozzuk. Az egészet alaposan összekeverjük.
A bagettek tetejét levágjuk és a belsejüket kiszedjük.
A tojásos masszát belekanalazzuk a “csónakokba” és a maradék sajtot rászórjuk a tetejére.
180 fokra melegített sütőben szép pirosra sütjük kb 20-25 perc alatt.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »