Tojásos csónakok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 mini bagett
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kisebb fej lilahagyma
- 2 szál újhagyma
- kb 100 g (cheddar) sajt
- 50 ml tejszín (legalább 30 %-os)
- 200 g kockázott bacon
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A lilahagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A zöldhagymát felkarikázzuk. A sajtot lereszeljük. A bacont kisütjük és leszűrjük.
A tojásokat felverjük a tejszínnel, majd hozzáadjuk a bacont, a kétféle hagymát, a sajt 3/4-ed részét, majd sózzuk és borsozzuk. Az egészet alaposan összekeverjük.
A bagettek tetejét levágjuk és a belsejüket kiszedjük.
A tojásos masszát belekanalazzuk a “csónakokba” és a maradék sajtot rászórjuk a tetejére.
180 fokra melegített sütőben szép pirosra sütjük kb 20-25 perc alatt.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »