Tojáskrémes melegszendvics zsemléből recept

Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 1 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7 dkg trappista sajt
- 1 csipet só
- 1 csipet őrölt bors
- 1 nagy csipet fűszerpaprika
- 1 kk mustár
- 1 borsónyi házi fokhagymakrém
Elkészítése:
A zsemléket félbe vágjuk, és sütőpapíros tepsibe fektetjük.
A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágjuk, majd összekeverjük a nyers tojással, reszelt sajttal, sóval, borssal, fokhagymakrémmel, mustárral.
A zsemlékre halmozunk egy adagot, majd kicsit elsimítjuk.
200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, ahol hőlégkeveréssel 12 perc alatt megsütjük.
Melegen, friss zöldségekkel és teával kínáljuk.
Tipp:
Pár szikkadt zsemle felhasználására készült ez a finom reggeli. Nagyon egyszerű, csak pár perc az összeállítása. Párom szerint az íze a rántottáéra hasonlít. Friss zöldségekkel és forró teával az igazi.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »