Tárkonyos tokány recept

Hozzávalók:
- fél kg csirkemell vagy bármilyen hús, ami csíkokra vágható
- 1 fej vöröshagyma
- pár gerezd fokhagyma
- 1 nagy doboz (320 gramm) tejföl
- penne tészta
- só
- bors
- tárkony
- liszt a habaráshoz
Elkészítése:
A hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk az összetört fokhagymát.
A húst csíkokra vágjuk és a hagymával együtt fehéredésig sütjük. Jöhetnek rá a fűszerek, majd felöntjük egy pohár vízzel és addig főzzük, míg a hús megnem puhul.
Tejföllel és liszttel behabarjuk, penne tésztával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »