Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szerb-rostélyos recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg felszeletelt rostélyos
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 20 dkg zöldpaprika
    • 20 dkg paradicsom
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 kiskanál liszt
    • 20 dkg főtt füstölt hús
    • őrölt bors
    • 1 evőkanál pirospaprika
    • mustár

    Elkészítés:
    A húst vékonyra verjük, megsózzuk, megborsozzuk, és vékonyan bemustározzuk. A forró olajban megsütjük, majd kivesszük, és a zsírjában a karikákra vágott hagymát megpirítjuk. Pirospaprikával meghintjük, a hússzeleteket visszatesszük, és egy kevés vízzel félpuhára pároljuk. Ekkor tesszük bele a hosszúkásra vágott zöldpaprikát meg a cikkekre vágott paradicsomot, enyhén megsózzuk, és fedő alatt megpároljuk. Végül zsírjára sütjük, a liszttel meghintjük, és egy kevés vízzel összeforraljuk. A tetejét laskára vágott füstölt hússal hintjük meg, úgy tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá