Szalonnás rántotta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5-10 dkg füstölt szalonna
- 1 közepes fej vöröshagyma
- csipet só
- 1-2 teáskanál csípős paprikakrém
- 2-3 evőkanál olaj
Elkészítése:
A szalonnát felkockázzuk és egy edényben feltesszük kis lángon sülni.
A hagymát felszeleteljük és azt is megdinszteljük a szalonna mellett.
Közben a tojásokat felütjük egy tálba, kevés sóval ízesítjük és ha már a hagymát megdinszteltük, akkor ráöntjük a tojást.
Sülés közben többször átkeverjük, belerakjuk a paprikakrémet is, de hagyhatjuk egyben is (tehát nem keverjük meg), így is át fog sülni.
Ízlés szerint lágyabbra vagy keményebbre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









