Szalonnás rántotta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5-10 dkg füstölt szalonna
- 1 közepes fej vöröshagyma
- csipet só
- 1-2 teáskanál csípős paprikakrém
- 2-3 evőkanál olaj
Elkészítése:
A szalonnát felkockázzuk és egy edényben feltesszük kis lángon sülni.
A hagymát felszeleteljük és azt is megdinszteljük a szalonna mellett.
Közben a tojásokat felütjük egy tálba, kevés sóval ízesítjük és ha már a hagymát megdinszteltük, akkor ráöntjük a tojást.
Sülés közben többször átkeverjük, belerakjuk a paprikakrémet is, de hagyhatjuk egyben is (tehát nem keverjük meg), így is át fog sülni.
Ízlés szerint lágyabbra vagy keményebbre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »