Sütőben sült sajtkrémes bundáskenyér recept

Hozzávalók:
- 8-10 szelet kenyér
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 100 g tömlős sajt
- 3 ek tejföl
- só, bors
- ízlés szerint kolbász
- ízlés szerint lilahagyma
Elkészítése:
A tojásokat elkeverjük a tejföllel, sajttal és a fűszerekkel.
A kenyerek egyik felét belemártjuk a tojásos keverékbe. Sütőpapírral bélelt tepsibe a mártott felével lefele tesszük. A másik felére ráöntjük a maradék keveréket. Rákarikázzuk a kolbászt és a hagymát.
Előmelegített sütőben kb 20 percig sütjük 180 fokon.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »