Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sonkás, kelkáposztás tekercs recept

Sonkás, kelkáposztás tekercs
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 közepes fej kelkáposzta
    • fél dl olaj
    • 1 kanál kömény mag vagy őrölt kömény
    • 3 dl tejföl
    • 2 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 evőkanál liszt
    • 5-6 dkg reszelt sajt
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 10 dkg gépsonka

    Elkészítése: A kelkáposztát vékony csíkokra vágom.Az olajat felmelegítem hozzáadom a csíkokra vágott kelkáposztát, sót kömény magot és egy gerezd apróra vágott fokhagymát. A káposztát megpárolom. A sütőlemezt sütőpapírral béleltem. A megpárolt káposztát ráhelyeztem. A tejfölt a többi hozzávalókkal kikevertem és a káposztára rásimítottam. 180fokos sütőbe szép pirosra megsült. Ekkor kiveszem a sütőből és még melegen ráteszem a sonka szeleteket, és szépen a sütőpapír segítségével szorosan feltekerem. Kihűlés után szeletelem.Nagyon finom a rakott kelhez hasonló az íze. Gyorsan elkészül

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá