Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Snidlinges-lazacos omlett recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 teáskanál vaj
    • 2 teáskanál snidling
    • 5 dkg füstölt lazac filé
    • bors

    Elkészítés:

    A tojásokat verjük fel, ízesítsük a sóval és a borssal, majd keverjük hozzá a snidlinget is. Ezt követően egy tapadásmenetes serpenyőben süssük meg az omlettet úgy, mintha egy palacsintát sütnénk. Elég az omlett mindkét oldalát 1-2 percig sütni, ne szárítsuk ki. A sütéshez én vajat szoktam használni, de olaj is megfelelő.
    Ha már majdnem megsült az omlett, akkor helyezzük el rajta a lazac filé szeleteket, és még a serpenyőben hajtsuk félbe az omlettet, és így melegítsük át a halat. Füstölt lazac természetesen nem igényel sütést, vagy párolást.
    A snidlinges-lazacos omlettet friss gyümölcslével fogyasszuk.
    Tudom, hogy a füstölt lazac egy luxus számba menő hozzávaló, de a luxus ételekben pontosan az a pláne, hogy csak különleges alkalmakkor, számunkra különleges emberekkel együtt fogyasztjuk – tegyék így Önök is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá