Serpenyős pizza 15 perc alatt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 evőkanál tejföl
- 4 evőkanál majonéz (aki nem szereti a majonézt annyira, rakjon mondjuk egy evőkanállal több tejfölt és annyival kevesebb majonézt, bár annyira nem érződik a tészta ízén a majonéz)
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 evőkanál finomliszt
- csipet só
Feltét:
(lehet bármi,ki mit szeret vagy mi van a hűtőjében)
- 10 dkg reszelt sajt
- 10 dkg gépsonka
- 4 ek pizza szósz
A serpenyő kikenéséhez 24 cm-es:
- 1-2 ek olívaolaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit kézi habverővel kikeverjük.
A serpenyőben felforrósítjuk az olajat és beleöntjük a tésztát. A tetejét befedjük fedővel, a lángot tartalékra állítjuk.
Fedő alatt 5 percig sütötjük. Szép arany színű lett az alja.
Ekkor lehúzzuk a lángról, megkenjük a szósszal, rátesszük a sonkát és a sajtot, majd visszatesszük a tűzre és további 2 percig sütjük fedő alatt.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Tipp:
Farkasné Joó Ibolya receptje alapján elkészítettem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »