Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos padlizsán recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 szép padlizsán
    • a sütéshez olaj
    • 5 dkg vaj
    • 2 evőkanál liszt
    • 2 dl tej
    • 1 dl tejföl
    • 10 dkg reszelt sajt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • reszelt szerecsendió

    Elkészítés:
    A meghámozott, karikákra vágott padlizsánt bő olajban kisütjük, és a mártással rétegezve tűzálló tálba lerakjuk. A mártáshoz a vajból, a lisztből és a tejből besamelt főzünk, a tűzről levéve öt deka sajtot, egy deci tejfölt meg a tojássárgáját belekeverjük. A fűszerekkel ízesítjük. A lerakott padlizsán tetejére öntjük, a sajt maradékával meghintjük, és a sütőben a tetejét megpirítjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá