Sajtos-kolbászos bundáskenyér recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 3 szelet kenyér
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 0,5 dl tej
- ételízesítő ízlés szerint
- 5 dkg reszelt sajt
- 1 dl tejfől
- 1 gerezd fokhagyma
- 5 dkg kolbász
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, az ételízesítőt és a reszelt sajt felét és a kenyereket belemártjuk a masszába.
Az olajat felforrósítjuk, majd beletesszük a kenyeret és mindkét oldalát megsütjük.
Papírtörlőre szedjük, a felesleges olajat leitatjuk róla.
A kolbászt megpirítjuk. A tejfölt elkeverjük az aprított fokhagymával. A kenyérre kenyjük a tejfölt, rátesszük a kolbászt és a sajtot.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »










