Sajtos-kolbászos bundáskenyér recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 szelet kenyér
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5 dl tej
- ételízesítő ízlés szerint
- 5 dkg reszelt sajt
- 1 dl tejfől
- 1 gerezd fokhagyma
- 5 dkg kolbász
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, az ételízesítőt és a reszelt sajt felét és a kenyereket belemártjuk a masszába.
Az olajat felforrósítjuk, majd beletesszük a kenyeret és mindkét oldalát megsütjük.
Papírtörlőre szedjük, a felesleges olajat leitatjuk róla.
A kolbászt megpirítjuk. A tejfölt elkeverjük az aprított fokhagymával. A kenyérre kenyjük a tejfölt, rátesszük a kolbászt és a sajtot.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.