Sajtos-kolbászos bundáskenyér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 szelet kenyér
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5 dl tej
- ételízesítő ízlés szerint
- 5 dkg reszelt sajt
- 1 dl tejfől
- 1 gerezd fokhagyma
- 5 dkg kolbász
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, az ételízesítőt és a reszelt sajt felét és a kenyereket belemártjuk a masszába.
Az olajat felforrósítjuk, majd beletesszük a kenyeret és mindkét oldalát megsütjük.
Papírtörlőre szedjük, a felesleges olajat leitatjuk róla.
A kolbászt megpirítjuk. A tejfölt elkeverjük az aprított fokhagymával. A kenyérre kenyjük a tejfölt, rátesszük a kolbászt és a sajtot.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »