Sajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre
- 60 dkg csirkemell filé
- 2 fej vöröshagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 sárga paprika
- 1 krémsajt
- bazsalikom, só, bors
- 3 gerezd fokhagyma
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet 3-4 cm hosszú, keskeny csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk és az apró kockákra vágott hagymát üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a csirkemell csíkokat, sózzuk-borsozzuk és kb. 15 perc alatt puhára sütjük. Ekkor hozzáadjuk a keskeny csíkokra vágott paprikát, gyorsan összepároljuk.
A tejszínt a krémsajttal, bazsalikommal és zúzott fokhagymával elkeverjük. Ezután öntjük fel a tejszínnel a húst. Forrón. rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »