Sajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre
- 60 dkg csirkemell filé
- 2 fej vöröshagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 sárga paprika
- 1 krémsajt
- bazsalikom, só, bors
- 3 gerezd fokhagyma
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet 3-4 cm hosszú, keskeny csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk és az apró kockákra vágott hagymát üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a csirkemell csíkokat, sózzuk-borsozzuk és kb. 15 perc alatt puhára sütjük. Ekkor hozzáadjuk a keskeny csíkokra vágott paprikát, gyorsan összepároljuk.
A tejszínt a krémsajttal, bazsalikommal és zúzott fokhagymával elkeverjük. Ezután öntjük fel a tejszínnel a húst. Forrón. rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »