Sajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre
- 60 dkg csirkemell filé
- 2 fej vöröshagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 sárga paprika
- 1 krémsajt
- bazsalikom, só, bors
- 3 gerezd fokhagyma
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet 3-4 cm hosszú, keskeny csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk és az apró kockákra vágott hagymát üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a csirkemell csíkokat, sózzuk-borsozzuk és kb. 15 perc alatt puhára sütjük. Ekkor hozzáadjuk a keskeny csíkokra vágott paprikát, gyorsan összepároljuk.
A tejszínt a krémsajttal, bazsalikommal és zúzott fokhagymával elkeverjük. Ezután öntjük fel a tejszínnel a húst. Forrón. rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »