Sajtgolyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg reszelt trappista sajt
- 20 dkg liszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 mk só
- + olaj a kisütéshez
Elkészítése:
A sajtot lereszeljük. Összegyúrjuk a liszttel, a tojással és a sóval.
A golyókat teáskanállal kanalazzuk, és vizes kézzel formázzuk golyóvá, majd forró, bő olajban aranyszínűre sütjük őket.
Forrón és hidegen egyaránt finom, kínálhatunk mellé tartármártás, vagy natúr, esetleg ízesített tejfölt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »