Rántott sajt rebarbara mártással recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg rántani való sajt
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a kisütéshez
Mártáshoz:
- 50 dkg rebarbara szára
- 2 ek étkezési keményítő
- 3 dltejföl
- só
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A sajtot felszeleteljük, majd lisztbe-tojásba, újra lisztbe-tojásba, majd legvégül zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.
A mártáshoz a rebarbara szárát apróra vágjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi. Sózzuk, cukrozzuk, forrás után 10 perccel, mikor már megfő akkor az étkezési keményítős tejföllel behabarjuk.
A kisült sajtot a mártással tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »