Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott sajt rebarbara mártással recept

Rántott sajt rebarbara mártással
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg rántani való sajt
    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • olaj a kisütéshez

    Mártáshoz:

    • 50 dkg rebarbara szára
    • 2 ek étkezési keményítő
    • 3 dltejföl
    • cukor ízlés szerint

    Elkészítése:

    A sajtot felszeleteljük, majd lisztbe-tojásba, újra lisztbe-tojásba, majd legvégül zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.

    A mártáshoz a rebarbara szárát apróra vágjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi. Sózzuk, cukrozzuk, forrás után 10 perccel, mikor már megfő akkor az étkezési keményítős tejföllel behabarjuk.

    A kisült sajtot a mártással tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá