Rántott sajt rebarbara mártással recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 25 dkg rántani való sajt
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a kisütéshez
Mártáshoz:
- 50 dkg rebarbara szára
- 2 ek étkezési keményítő
- 3 dltejföl
- só
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A sajtot felszeleteljük, majd lisztbe-tojásba, újra lisztbe-tojásba, majd legvégül zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.
A mártáshoz a rebarbara szárát apróra vágjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi. Sózzuk, cukrozzuk, forrás után 10 perccel, mikor már megfő akkor az étkezési keményítős tejföllel behabarjuk.
A kisült sajtot a mártással tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.