Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott hagymakarikák fűszeres bundában recept

Rántott hagymakarikák fűszeres bundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 4 db nagy fej vöröshagyma
    • 1 mk grillfűszer
    • ételízesítő
    • 1 mk. fehér bors

    A panírozáshoz:

    • 25 dkg finomliszt
    • 2 dl tej
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • olaj

    Előkészítés:

    A hagymákat megpucoljuk, fél centis szeletekre vágjuk és karikákra szedjük. Sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. Hagyjuk 10-15 percet állni. Masszát keverünk öt evőkanál lisztből, egy tojásból a fűszerekkel,/grill fűszer,őrölt fehér bors,ételízesítő/ annyi tejjel hogy közepes sűrűségű palacsinta tésztát kapjunk.

    Elkészítés: A hagymakarikákat bepanírozzuk úgy, hogy a karikákat lisztbe, a masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban kisütjük.
    Önálló ételként körettel vagy salátával is nagyon finom, de sült vagy rántott húsokhoz is kiváló.
    Én petrezselymes burgonyát és friss vegyes salátát készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá