Rákfasírt recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg előfőzött koktélrák
- 1 tk reszelt citromhéj
- 1 szál újhagyma apróra vágva
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só, bors
- késhegynyi chili por
- 3/4-ed-1 csésze zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A rákot megmossuk, lecsepegtetjük. A többi hozzávalóval alaposan elkeverjük.
Kézzel golyót formálunk a masszából, kicsit ellapítjuk.
Egy serpenyőben ujjnyi olajat forrósítunk és 8 perc alatt megsütjük. Majonézzel, citrommal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

