Rákfasírt recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg előfőzött koktélrák
- 1 tk reszelt citromhéj
- 1 szál újhagyma apróra vágva
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- késhegynyi chili por
- 3/4-ed-1 csésze zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A rákot megmossuk, lecsepegtetjük. A többi hozzávalóval alaposan elkeverjük.
Kézzel golyót formálunk a masszából, kicsit ellapítjuk.
Egy serpenyőben ujjnyi olajat forrósítunk és 8 perc alatt megsütjük. Majonézzel, citrommal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »