Pupusas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg liszt
- 1 kk só
- 1 tk sütőpor
- 0,5 dl olaj
- 1,5 dl víz
Töltelék:
- reszelt trappista vagy füstölt sajt
- 3-4 ek tejföl
- lehet bele húst, szalámit. kolbászt tenni
- zöldségfélék
Elkészítése:
A lisztet összekeverjük a sóval, sütőporral, olajjal és vízzel, alaposan összedolgozzuk, kicsit pihentetjük.
A tésztát feldaraboljuk 6 egyenlő részre, gombócokat formálunk belőlük, kezünkkel kicsit kinyújtjuk őket. A közepükbe halmozunk kb. 2-2 eks reszelt sajtot, és zöldségeket és aki szereti húst vagy szalámit.
A tészta széleit összefogjuk, mint egy batyut, összedolgozzuk, majd ellapítjuk. Sodrófával egyenletes, kb. 12 cm átmérőjű köröket készítünk belőlük.
Felhevített, forró serpenyőben kb. 4 perc alatt megsütjük őket.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »