Pórés,káposztás csirkemell recept

Hozzávalók:
- fél kg csirkemell
- 1 szál póréhagyma
- kb 2 marék csíkokra vágott kelkáposzta
- 1 fej vöröshagyma
- só
- bors
- köménymag
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 1-2 ek liszt
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk zsiradékon,félidőben rádobjuk a kelkáposztát és felkarikázott póréhagymát.Hozzáadjuk a felkockázott húst,fokhagymát fehéredésig kevergetjük.Fűszerezzük,(másfajta fűszereket is használhatunk)felöntjük kevés vízzel és fedő alatt puhára pároljuk.A vége felé a lisztet a tejszínnel csomómentesre keverjük,merünk bele a főzőléből alaposan elkeverjük és ráöntjük a ragura,összeforraljuk.
Tésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »