Pesto recept

Hozzávalók:
- 45 g bazsalikom
- 100 ml olívaolaj
- 15 g fenyőmag
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 50 g parmezán
- ízlés szerint só
Elkészítése:
Egy mozsárban a bazsalikomot összezúzzuk az olaj felével. Hozzáadjuk a fenyőmagot és folytatjuk.
A fokhagymát is hozzáadjuk, megsózzuk és beleöntjük a maradék olajat. Alaposan összezúzzuk, hogy pépes legyen.
Amikor kész, belekeverjük a reszelt parmezánt. Kenyérrel, tésztán vagy mártogatósként tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »