Pesto recept

Hozzávalók:
- 45 g bazsalikom
- 100 ml olívaolaj
- 15 g fenyőmag
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 50 g parmezán
- ízlés szerint só
Elkészítése:
Egy mozsárban a bazsalikomot összezúzzuk az olaj felével. Hozzáadjuk a fenyőmagot és folytatjuk.
A fokhagymát is hozzáadjuk, megsózzuk és beleöntjük a maradék olajat. Alaposan összezúzzuk, hogy pépes legyen.
Amikor kész, belekeverjük a reszelt parmezánt. Kenyérrel, tésztán vagy mártogatósként tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »