Parmezános morzsa alatt sült spárga recept

Hozzávalók:
- egy nagy csokor spárga
- 3 szelet száraz ciabatta
- 8 dkg parmezán
- só
- citrombors
- 3-4 ek olívaolaj
- 1 citrom leve
Elkészítése:
A kenyérnek vágjuk le a héját, és aprítógépben aprítsuk morzsás állagúra. Keverjük hozzá a reszelt parmezánt, és 1 kk sót.
A spárgát mossuk meg, vágjuk le a fás részeket, és tegyük egy sütőtálba, facsarjuk rá a citrom levét, sózzuk, borsozzuk.
Halmozzuk rá a morzsás keveréket, és locsoljuk meg az egészet olívaolajjal.
Előmelegített, 200 °C-os sütőben süssük kb 25 percig.
A parmezános morzsa alatt sült spárga kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 7 g
Szénhidrát: 15 g
Zsír: 10 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »