Párizsiszószba forgatott cukkini tartármártással recept

Hozzávalók:
- 80 dkg cukkini
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kávéskanál só
- 3 evőkanál liszt
- 1 dl tej
- 1 kávéskanál ételízesítő
Mártáshoz:
- 2 dl tejföl
- 2 ek majonéz
- 1 teáskanál mustár
- 1 csipet cukor
- 1 ml citromlé
- 1 késhegynyi só
Elkészítése:
A cukkinit meghámozzuk, felszeleteljük és megsózzuk.
A tejet kiverjük a tojással, hozzáadjuk a lisztet, sót és az ételízesítőt. A cukkinit belemártogatjuk a szószba és forró olajban kisütjük.
A tartármártáshoz kikeverjük a tejfölt a majonézzel, mustárral, cukorral, citromlével és a sóval.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »