Paradicsomos-kolbászos mini omlett recept

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy paradicsom
- 1 darabka csípős házikolbász (kb. 10 cm)
- 1 maréknyi (lm) reszelt pannónia sajt
- 1 csipet szódabikarbóna
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A kolbászt felkockázzuk, és egy 6 részes muffin sütőben szétosztjuk. A tojást a sóval és a szódabikarbónával felverjük, és a muffin formákba kanalazzuk.
180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tojás átsül, és szépen felemelkedik – kb. 7-8 perc. Ezt követően rátesszük a paradicsomszeleteket, megszórjuk a reszelt sajttal, és 2-3 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt kicsit megolvadjon.
Azonnal tálaljuk. Jó étvágyat!
A paradicsomos-kolbászos mini omlett kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 13 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 13 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »