Omlett gazdagon recept

Hozzávalók:
- 30 dkg húsos császárszalonna
- 1,5 kg burgonya
- 5-6 gerezd zúzott fokhagyma
- sült krumpli fűszerkeverék
- fehér bors
- petrezselyemzöld
- 15 dkg reszelt sajt
- olaj
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, félbe, majd negyedbe vágjuk. A húsos császárszalonnát kicsi kockákra vágjuk, és egy nagyon pici olajon félig megsütjük.
A burgonyát betesszük sülni egy tepsibe, megszórjuk a fűszerkeverékkel, zúzott fokhagymával, fehér borssal. Amikor majdnem kész, hozzáadjuk a szalonnát, a vele sült olajat, és készre sütjük.
2 x 4 tojást külön-külön felverünk, tegyünk bele reszelt sajtot, egy kis sót és petrezselyemzöldet. Egy kisebb serpenyőben külön megsütjük őket, félbehajtjuk, majd háromszögekre vágjuk.
Tejfölben kevert chilit kínálhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok!
Tipp:
Saját ötlet, mi megszerettük :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »